Telefon
WhatsApp
Veteranlar gol oldu yağdı: 8-1

 

Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi yedinci hafta maçlarında temsilcilerimizden Çankırı FK Yamanca Asansör Masterler, Karabük Veteranlar ile karşı karşıya geldi. Ekibimiz Harun Kılıç (3), Hasan Düzbasan, Ümit Erdem, Ekrem Şahin, Hakan Yavuz ile bulduğu gollerle müsabakadan 8-1 üstün ayrılarak puanını 11'e yükseltti ve grubunda averaj ile 5. Sırada yer aldı.

Çankırı Kamp Eğitim Sahasında oynan mücadeleye Teknik Direktör Muhittin Bora Kanat idaresinde; Cemil Gökce, Murat Tan, Murat Uçar, Güner Ericekli, Murat Hasbakır, Hasan Düzbasan, Arif Metin, Ümit Erdem, Cengiz Demirel, Ali Bayır, Musa Atılkan ve Harun Kılıç on biriyle başlarken maçın genelinde rakibine karşı üstün bir performans sergiledi. Çankırı FK Masterler'da gol perdesini karşılaşmanın 18. dakikasında Ümit Erdem'in derinlemesine pasında topu filelere gönderen Harun Kılıç açtı (1.0). Maçın 25. dakikasında Hasan Düzbasan la fark ikiye çıktı (2-0). Golden beş dakika sonra soldan Murat Hasbakır'ın getirdiği topu Harun Kılıç tamamladı (3-0). Maçın ilk yarısı bu şekilde sonuçlandı.

İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen takımımızda oyuna bu devre Cengiz Demirel, Halil Koçak, Ekrem Şahin, İbrahim Uyar, Hüseyin Sevimli dahil olurken bu oyunculardan Hakan Yavuz topla ilk buluşmasında topu filelere gönderdi (4-0).

  1. Dakikada Halil Koçak'ın kafayla indirdiği topu Harun Kılıç gol yaptı (5-0). 56. Dakikada Ümit Erdem çalımlarla ceza sahasına girip resitalini golle tamamladı (6-0). 60. Dakikada rakip takımın golü geldi (6-1). Bu gole Ekrem Şahin 62. Dakikada cevap verdi (7-1). Maçın skorunu belirleyen golü 67. Dakikada Hüseyin Sevimli kaydetti (8-1).

Batı Karadeniz Beyaz Grupta 8. haftada temsilcilerimizden Çankırı FK Yamanca Asansör Masterler, Karabük Elite takımının konuğu olacak.

Teknik Direktör Muhittin Bora Kanat, maç sonu açıklamasında, “Alınan farklı skor, moral motivasyon için önemliydi. Ben sezon başından bu yana aynı şeyi savunuyorum, savunmaya da devam edeceğim. Önemli olan yensek de yenilsek de mücadele etmek. Birbirimizin saha içinde hatasını açığını kapatabilmek. Gol atınca hep birlikte sevinebilmek, gol yiyince hep beraber üzülebilmek, takım olabilmenin temel özellikleridir. Bugün bir ayrıntıya dikkat ettiniz mi?  Karşı takım 11 kişi geldi kulübe bomboştu. Bizim takım da ise kenar da neredeyse ikinci bir takım oturuyordu. Bu zenginliğin kıymetini bilin. Biz büyük bir aileyiz. Bundan 30 sene önce birlikte top oynadığımız insanlarla yine aynı sahayı paylaşıyoruz. Bu çok değerli bir şey benim için. Benim hedefim yada en büyük hayalim, nasıl diğer takımlar için ‘Kastamonu’nun en iyi takımı bu’, ‘Karabük’ün en iyi takımı bu’ diye bahsediliyorsa, ileri de de bizim için de ‘bu takım bölgenin en iyi takımı’ sözünü söyletebilmek. Egosuz, karakterli, herkesin bir birbirine saygı duyduğu, destek olduğu bir takım kurmak bizim elimizde ve biz bunu başaracağız. Tekrar tüm takımı tebrik ediyorum.” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1   Fenerbahçe 13 9 2 29
2   Galatasaray 13 8 2 27
3   Adana Demir. 13 6 1 24
4   Konyaspor 14 6 2 24
5   M.Başakşehir 13 7 3 24
6   Kayserispor 14 7 5 23
7   Trabzonspor 13 6 2 23
8   Beşiktaş 13 6 3 22
9   Alanyaspor 14 4 5 17
10   Gaziantep FK 13 4 5 16
11   Antalyaspor 12 5 6 16
12   Giresunspor 13 4 6 15
13   Kasımpaşa 13 4 6 15
14   Hatayspor 13 4 7 14
15   Karagümrük 13 3 6 13
16   Ankaragücü 13 3 6 13
17   Sivasspor 14 2 7 11
18   İstanbulspor 13 2 9 8
19   Ümraniyespor 13 1 8 7
20

Reklam

Anket

Sosyal Medyada Biz

E-Bülten Aboneliği