Telefon
WhatsApp
İmaret Vakfı tanıtım toplantısı yapıldı
300 X 250 Reklam Alanı

 

Çankırı’da kurularak faaliyetlerine başlayan İmaret Eğitim, Kültür, Tanıtım, Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (İmaret Vakfı) tanıtım toplantısı düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen programa Vali Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Programda konuşan İmaret Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Amacımız buradaki haziruna, ‘Buna maddi destek olur musunuz’ değil. Kesinlikle bunu amaç olarak gütmedik. Yaklaşık 180 civarında davetiye dağıttık.” dedi. Esen, programa katılamayan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ın selamlarını iletti.

Vakfın amaçlarından bahseden Başkan Esen, “Amacımız şuydu, göreve geldiğimizden beri insanlara hizmet noktasında, temas noktasında elimizden gelen gayreti yerel yönetimler olarak gösteriyoruz. Tıp, ilahiyat, makine mühendisliği gibi bölümlerde okuyan öğrencilerimize 3 yıldır elimizden gelen desteği göstermeye gayret ediyorduk. Yardım ile ilgili kurulmuş derneklerde var, bunu biz ilk yapmış değiliz. Onlara da teşekkür ediyorum. Büyük emekleri vardır. Evlatlarımızdan bir tanesi bu ülkenin can damarı olabilirse, bu ülke, şehir için çok güzel hizmet edebileceği bir noktada olabilirse, vatanına, milletine hizmet etme fırsatı bulabilirse, bizim için en büyük sevinç bu. Dar gelirli ailelerimizin, ekonomik şartlarda eğitime ayırabilecekleri bütçe, maddi imkan anlamında eskiye göre kısıtlandı. Bunu göz ardı edemezdik. Bu yardımı, desteği 3 yıldır yapıyorduk. Ama bunu bir resmiyete koymamız lazımdı. Belki meşakkatli işti, ‘Bu kadar işin arasında başkanım bunu da mı buldun?’ diyenler oldu, ama bu bizim boynumuzun borcu.” dedi.

Esen, başarılı öğrencilerin her zaman arkasında olacaklarını belirterek, “Bu çocukların arkasında durmamız gerekir diye düşündük. Şu anda yönetimdeki arkadaşlarımız, bu işe öncülük yapmış abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz var içimizde. Çankırı’nın her zaman evlatlarına bir nefes olabiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah bunu ilerleyen süreçte sürdürülebilir hale getiririz. İlerleyen süreçte de daha da büyüterek bir araya geliriz. İsmini imar et anlamında ‘İmaret’te karar kıldık. Ortak akılla bunu yapıyoruz.” diye konuştu.

Esen’in konuşmasının ardından Vali Taşolar’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından vakıf yöneticisi Abdullah Aslan, vakıf ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Vakfın mütevelli heyeti şu isimlerden oluşuyor

İsmail Hakkı Esen, Abdullah Aslan, Songül Bayındır, Serpil Özkan, Hicran Ekerbiçer, Hüseyin Sağlam, Ali Kör, Servet Sevindim, Osman Kandeğer.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sumitomo Rubber Ako

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği