Telefon
WhatsApp
AK Parti Çankırı Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi
300 X 250 Reklam Alanı

 

AK Parti Çankırı teşkilatı tarafından fuar yolunda Seçim Bürosu açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı Koray Erdoğan, “Sahada çalışacağımız yol arkadaşlarımızı, ilmek ilmek çalışarak, ince ince işleyerek, sizlerin içinde, teşkilatımızın gönlünde yer etmiş kıymetli dava arkadaşlarımızdan bir kadro oluşturduk. Bunu da Yüksek Seçim Kuruluna teslim ettik. Bugünde inşallah seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirerek bütün teşkilatlarımızla sahada var gücümüzle olacağız.” dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

“Çankırı’da yaklaşık 15 sene AK Parti belediyeciliği ile bu şehre büyük hizmetler yapıldı. Kısa bir ara verdik. Şimdi inşallah 31 Mart Akşamı Hüseyin Filiz’i belediye başkanı seçerek Çankırı’nın hak ettiği hizmetlerle buluşması noktasında bir adım atmış olacağız.

Biz Ak belediyecilik olarak bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyoruz, bu şehre aşığız. Bu şehre kendimizi borçlu biliyoruz. Bizim bu şehrin her insanına bir borcumuz var. Hizmet borcumuz var. Bizim bu şehrin her insanına bir sevdamız bir aşkımız var. İnşallah hep birlikte sahada olacağız. Bütün teşkilatlarımızla girmedik ev, girmedik gönül bırakmayacağız. Kapı kapı dolaşarak bütün projelerimizi anlatacağız.

Bütün kadrolarımızla durmaksızın çalışarak 31 Mart akşamı bütün belediyelerin üstünde AK Parti bayrağını sallandıracak 17’de 17 yaparak büyük bir başarı elde edeceğiz inşallah.”

AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz de şunları söyledi:

“Biz yeni gelmedik geri geldik. Nadasa bırakıldık, dinlendik, enerji alarak yeniden geldik. Çankırı’nın kaybedilmiş olan, yitik günlerini telafi etmeye geldik. Öyle bir telafi edeceğiz ki, projelerimizi tanıtırken Allah razı olsun diyeceksiniz.

Çankırı’da ilk 2 eksiklik bitmeden 3’üncüsüne geçemiyoruz. Birisi konut sorunu diğeri sanayi. İkisi bir birini tamamlıyor. Konut olmadan sanayi gelmiyor. Fabrika fazla geldi Çankırı’ya, konut olmadığı için bizim zamanımızda 1500 kişi Ankara’dan geliyor gidiyor diye isyan ederken bırakın göçü tersine çevirmeyi, şimdi Çankırı’nın evladı dışarı gidiyor. Burada başarısız olan bir belediyecilik anlayışı var. Bunu adı milliyetçilik değil, öz evladımız, yiğitlerimiz, aslanlarımız Akyurt’ta, Kırıkkale’de, Pursaklar’da duruyorsa burada sıkıntı var. Ben size söz veriyorum Çankırı’nın evladını dışarıya göndermeyeceğim.

Ev kiraları 10 bin ile 20 bin arasına dayanmış, emekli maaşını geçmiş ev kiraları. Bize benzeyen lastik fabrikasının olduğu Kırşehir de 5-6 bin kişi çalışıyor, konuttaki enflasyon 3 yılın ortalamasına bakıldığında yüzde 750, Yozgat’ta enflasyon yüzde 780, Kırıkkale’de enflasyon biraz daha sanayileştiği için yüzde 850, Ankara’da enflasyon yüzde 880, Çankırı’da ise 3 yılın ortalaması yüzde 1029 enflasyon artışı. Nasıl olacak bu iş? Fabrikada çalışanlar maaşını kiraya mı verecek? Konut ve sanayiyi çözmeden 3. Projeye geçemeyiz. Kırkevler mahallesi, Alibey, Mimar Sinan, Fatih mahallesi Yeniköy, kalealtı, Karataş mahalleleri duruyor. İçinizden birisi bana başlayan bir yer göstersin. Bu memlekette yılda 700 tane düğün yapılıyor 160 tane ev satılmış. 600 genç nereye gidiyor. Kırıkkale’ye Ankara’ya gidiyor Çankırı’yı terk ediyor. Böyle büyütemeyiz Çankırı’yı.

Hükümet olmadan bazı projeleri gerçekleştiremiyoruz deniliyor. Arsa üretip müteahhitte ucuz arsa verip ya da evini yapacak vatandaşa ucuz arsa verip bir Çankırı daha yapabilirdik. Bizim projelerimiz arasında Çankırı’nın 4 tarafında tespit ettiğimiz arsalarla ilgili 80 bin konut yapılacak alan var. Yerini söyleyemiyoruz rant oluşmaması için. Biz 10 bin konut 30 fabrika 300 bin nüfus dedik. Bu hedefe neden kitleniyoruz. 30 – 35 km mesafedeki Tüney’deki organize sanayi bölgesini, 15 km Çankırı tarafına, Pelitözü tarafına 2. Bir Çankırı yapacağız. Orada 10 bin konutluk uydu kent projemiz var. 475 konutun ihalesi yapıldı. Oraya 5 sene içinde 4-5 bin konut yapmak bizim boynumuzun borcu. Oranın karşısına 1500 kapalı 400 açık 1900 kişilik cezaevi geliyor. Pelitözü 2. Bir Çankırı gibi olacak. Bunu yapacak cesaret ve irade bizde var. 10’a yakın bekleyen fabrika var. Önümüz açık ama belediyemiz yok. Belediye mührü ile hükümetimizi birleştirirsek önümüzde hiçbir engel kalmıyor. Belediyeyi de bize verdiğiniz zaman milletvekili gibi çalışacağız, belediye başkanı gibi proje üreteceğiz ve Çankırı’yı şaha kaldıracağız.

Ulaşım sorunu ile ilgili demiryollarıyla, garın olduğu yerden deponun olduğu yere kadar alanı aldık. O proje bizim projemiz. O düzenleme bizim düzenlememiz. Demiryolundaki manevrayı şehir içerisinden kaldırıp Germece istasyonuna çektiğimizde o demiryoluna bir rayla metrobüs, elektrikle çalışan tramvay ve Tüney’e kadar elektrikli bir ulaşımı sağlayacak bir projemiz var elimizde. Çankırı’yı Tüney’e kavuşturmamanın hayalini ve heyecanını taşıyoruz.

Kentsel dönüşümle ilgili Çevre Şehircilik bakanımızı getireceğiz, Adalet Bakanımız getirip kalkan cezaevinin yerini TOKİ ye vereceğiz. Sağlık Bakanımızı getireceğiz mağaranın içine astım bronşit solunum hastalıklarıyla ilgili sağlık hastanesine ikna edeceğiz. Gençlik Spor Bakanımızı getireceğiz stadı mahalle arasından kaldırıp yeni bir kent meydanı yapacağız ve o meydanın altı otopark olacak. Biz hiçbir şeyi israf etmeyiz. Şu an yapılan kent meydanını da kullanırız. Bugüne kadar yapılmış bütün projeleri kullanan sizler değerlendireceksiniz, memnun musunuz değil misiniz diye. Biz daha iyisini yapacağız, daha fazlasını yapacağız, daha çok memnun edeceğiz.

Çankırı’yı ayağa kaldırmak Çankırı’yı ileri götürmek, 300 bin nüfusa çıkarılmasıyla ilgili projelerimiz hayalimiz var. 30 fabrika nasıl gelir diyorlar, bunu 10 yıl önce OSB izni alınması için Sayın cumhurbaşkanımızı ikna ettiğimizde yatırımcı duruyor ama fabrikaları getiremiyoruz ama maaşlar Ankara’ya gidecek diye getiremiyoruz konut sorununu çözeceğiz. Darda kalanı birinci plana koyacağız.

Belediyeyi alırsak, ihaleleri şeffaf ve görüntülü yapacağız. Vatandaş ne oluyor, nasıl oluyor hepsini görecek. Göreve geldiğimiz belediyede çalışan kimsenin ekmeğinden olmasına müsaade etmeyeceğiz. Kamu iktisadi teşebbüsü gibi şirketler kurup belediyeyi üretim yapar hale getireceğiz. İşçi çıkarmayı bırakın, daha fazla istihdam sağlayacak belediye şirketleri kuracağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Herkes rahat olsun.”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart yerel seçimlerinde en büyük zaferleri elde edeceğiz. Çankırı’mızda inşallah en güzel neticeleri almaya bu güzel kadrolar hep beraber bu zaferi 31 Martta yazacağız. Hüseyin Filiz Bey projelerinden bahsetti, bunları kazandırmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Çankırı’yı ilgilendiren Kızlaryolu Barajı, 70 yıllık bir hayaldi onu gerçekleştirdik. Çankırı’nın içme suyunu ak kadrolar Çankırı’ya getirdi. Emeği geçen dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çankırı Korgun Kurşunlu yolunu kazandırdık. Tüm ilçelere Çankırı merkeze herkese fayda sağladı. Daha az zaman diliminde gidip geliniyor, daha az yakıt yakıyor.

Belediye başkan adayımızın bütün ortaya koyduğu projeleri bir bir gerçekleştireceğiz.

Ak kadroların yaptıklarına başkalarının hayalleri erişemiyor. Milli muharip uçağımız KAAN havalandı, uçtu. Yaparsa AK Parti yapar. Kaan uçağımızın ilk ortaya çıkan parçasıyla kalorifer diye dalga geçiyorlardı. Mili muharip uçağımız 5. Nesil olarak sınıfının en iyisi olarak mavi göklerde. Mustafa Kemal Paşanın istikbal göklerdedir sözü nasıl ortaya konur gördünüz mü? Biz istikbal göklerdedir ve istiklali tam bağımsız Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkan bir Türkiye hedefini gösteren lider Mustafa Kemal Atatürk, bunları gerçekleştiren liderde Recep Tayyip Erdoğan.

Bizim uçak fabrikamız vardı, pilotlarımız vardı istikbal göklerdedir denmişti ama istikbal göklerdedir diyen Atatürk’ün o hedefini uzak bırakan bugünkü muhalefet söz konusuydu. Biz ne yaptık milli ve yerli otomobil Togg Gemlik’ten Türkiye’nin bütün sokaklarına taçlandırıldı. Millet kandırıyorlardı, İtalya’dan geliyor diyorlardı, ama muhalefetin algı ve illüzyon siyasetiyle herhangi bir netice elde edilmez fayda gelmez.

Gece gündüz çalışarak yeniden İstanbul yeniden Ankara diyeceğiz hep beraber. Ak kadrolar olarak milletimize hizmet noktasında Çankırı’yı Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı yapma konusunda sanayileşmesiyle konutlarıyla yollarıyla barajlarıyla bu milletin en güzel şekilde refah payını yükseltme noktasında, belediye başkan adayımızın projelerinin gerçekleştirmesi hususunda tüm ilçe ve beldelerde il genel ve belediye meclis üyelerimize destek noktasında kapı kapı dolaşacağız.”

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sumitomo Rubber Ako

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği