Eksikler can yaktı! Temsilcimiz evinde 1 puana razı oldu
TMVFL Batı Karadeniz Beyaz Bölge 5. Hafta mücadelesinde Çankırı FK 100.Yıl Masterler kendi sahasında Kastamonu Şerife Bacı Masterler takımı ile 2-2 berabere kaldı.
Hafta içerisinde Çankırı FK 100.Yıl Masterler takımında Ali Pehlivan ve Ali Arslan görevlerinden ayrıldı. Son mücadele takımın başında Bora Kanat ve Yalçın Şahin yer aldı.
Temsilcimizde sakatlıklar nedeniyle çok sayıda oyuncu kadro da yer alamadı. Toplamda 26 lisanslı futbolcusu bulunan takımda 17 futbolcunun esame listesinde yer alması sakat oyuncuların çokluğunu gözler önüne serdi. Karşılıklı pozisyon ve gollere sahne olan maçın özellikle son dakikaları ve uzatma dakikalarında temsilcimiz yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.
Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bora Kanat şunları kaydetti:
“Futbol tarihi her ne kadar maç öncesi favorisi belli olsa da sürpriz sonuçlarla biten sayısız maçlara şahit olmuştur. Bugünkü maçta bunlardan biriydi. Saha içinde herkes elinden geldiği kadar mücadelesini yaptı. Zaman zaman koptuk, çoğu zaman da oyunun üstünlüğünü tamamen ele aldık. Futbolda birazda şans yanınız da olacak. Bu tip maçlar ileride oynayacağımız asıl rakiplerimize karşı hazırlanmak için iyi bir fırsattır. Eksiklerimizi yapamadıklarımızı tespit edip, bunları gidererek bir sonraki maçımıza hazırlanacağız. Biz kurulduğumuz günden beri ligin her zaman en favori takımı olduk. Kalitemiz ortada. Birçok maç bunu ispatladık. En büyük rakibimiz hep biz olduk. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zor hava şartlarına rağmen bizlerle birlikte olan arkadaşlarımıza ve tüm takıma çok teşekkür ediyorum.”
Temsilcimiz mücadeleye Cemil Gökçe, Cihat Özen, Yakup Eskimez, Nurullah Özkan, Satılmış Durmaz, Murat Uçar, Hasan Düzbasan, Ümit Erdem, Musa Atılkan, Murat Hasbakır, Harun Kılıç on biri ile başladı. Temsilcimizde Muammer Kaya, Ercan Kavut, Hakan Baran, Musa Akçakaya, Hüseyin Sevimli, İbrahim Uyar yedek kulübesinde görev bekleyen isimler oldu.
Mücadelede takımız adına goller Murat Hasbakır ve Murat Uçar’dan geldi.
TMVFL 2023-2024 sezonu Batı Karadeniz Beyaz Bölge grubunda 5.haftada oynanan mücadelelerin sonuçları şu şekilde:
Çankırı FK 100.Yıl Masterler: 2
Kastamonu Ş.Bacı Masterler: 2
Çankırı Bld. Veteranlar: 2
Karabük Aydınlıkevler Veteranlar: 1
Çerkeş Bld. Veteranlar:1
Tosya Veteranlar: 4
Karabük Veteranlar: 1
Kastamonu Masterler: 14
Benzer Haberler
Dönmez, voleybolda takım sayısının az olmasından dert yandı
Çankırılı Güreşçi Ahmet Akbaş, Türkiye üçüncüsü oldu
Karatekin Kültür Derneği futbol turnuvası tamamlandı
Çankırı amatör kümenin adı “Şerafettin Arık” sezonu oldu
TFF’den Çankırılı hakemlere terfi
Çankırı derbisinde gülen taraf "Çankırı FK 100. Yıl Masterler"
Ersoy, Beşiktaş JK Hukuk Kurulu üyesi oldu
Güreşçimiz Fatih Özgen, gümüş madalya kazandı