Telefon
WhatsApp
Eğitimlerini tamamlayan sporculara belgeleri verildi
300 X 250 Reklam Alanı

 

Çankırı Birlik Spor Kulübü tarafından yürütülen Erasmus + ESC30 Dayanışma  “Yeteneğini Keşfet”  projesinin final galası Joyana Otel’de gerçekleştirildi.

Programa 27. Dönem Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, STK ve siyasi parti temsilcileri, kulüp yetkilileri ile sporcular katıldı.

Çankırı Birlik Spor Kulübü tarafından yürütülen Erasmus + ESC30 Dayanışma  “Yeteneğini Keşfet”  projesi kapsamında oluşturulan Çankırılı çocuklardan kurulu voleybol takımında 1 yıllık eğitimlerini tamamlayanlara belgeleri takdim edildi.

Programda konuşan Çankırı Birlik Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Muharrem Ovacıklı,  “Kulübümüz 2020 yılında Ata sporumuz Güreş ve salon sporlarımızdan Voleybol branşlarında faaliyet göstermek üzere spor ve memleket sevdalısı kardeşlerimiz tarafından kurularak tüzel kişilik kazandı” dedi.

Voleybolda 4 yıldır mücadele verdiklerini de aktaran Ovacıklı, “Voleybolda 2020 yılından itibaren dört sezondur ikinci ligde mücadelemizi sürdürmekteyiz. Uzun yıllar sonra bu yıl altyapı voleybol takımımız Türkiye Şampiyonluğuna katılmaya hak kazanarak 32 takım arasından 18. Olmuştur. Güreşte de sporcularımız U-23 Türkiye 2.1iği, Teşvik boyda Kırkpmar şampiyonu ve Balkan 2.1iği kazanmışlardır. Özverili mücadelelerinden dolayı sporcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Ovacıklı, şöyle devam etti: "Yeteneği keşfet projesi ile keşfedilmeyi bekleyen memleketimizin çocuklarını, hayalleriyle buluşturmak, rüyalarına kavuşturmak ve kapsamlı spor eğitimi ile üst düzey spor bireyleri yetiştirmek için yola çıktık. Oluşturulan uzman kadrolar ile yetenekli, hedefi, ideali ve umutları olan Çankırı'da yaşayan 28 çocuğu Birlik Spor'un öncülüğünde cesur, kendinden emin, yeteneklerini sergileyen birer dünya yıldızı adayı olarak hazırlamak en büyük idealimizdi.

Amacımız çocuklarımızın sportif faaliyetlerle birlikte sosyal, kültürel ve tarihi aktivitelerle iletişimlerini güçlendirmek, özel ve önemli bireyler olduklarını hissettirmekti.

Amacımıza da ulaştık çok şükür. 6000 Euro bütçeli, bir yıl süreli projemiz 31.12.2022 yılında başlamış hedefimiz ve amaçlarımız doğrultusunda gençlerimiz sportif ve sosyal olarak eğitilerek geleceklerine tohum ekmişlerdir. İnşallah bu tohumlar büyüyerek gelişerek geleceğimizin teminatı olma yolunda ilerleyeceklerdir. ‘Çocuklarımız en büyük zenginliğimiz’ sloganıyla yola çıkan Birlik Spor, hedefe varmak, memleketin çocuklarını hayalleri ile buluşturmak ve güzel kazanımlar elde etmek için çıktığı bu kutlu yolculukta maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz.”

“Geleceğimizin teminatı gençlerimizle beraber olmaktan çok büyük onur ve gurur içerisindeyiz” diyerek sözlerine başlayan 27. Dönem Milletvekili Salim Çivitcioğlu, “Sizler hem eğitim hayatında hem kültür hayatında hem de spor hayatında bizlere her zaman gururlandıran ve geleceğimizi omuzlarında taşıyan kişilersiniz. Sizlerin hayatınız boyunca daha refah içerisinde, mutluluk içerisinde olabilmeniz adına bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inşallah sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Görevimiz süresince sporla ilgili istekler olduğunda bizde onu talimat olarak değerlendirip elimizden geleni yapardık. Bundan sonraki süreçte de hem milletvekillerimiz hem yerel yönetimdeki başkanlarımız hem de spora gönül veren, sporu destekleyen büyüklerimiz inşallah sizlerin yanında olacak. Biz sizler için varız, sizlerde Türkiye için her şekli ile var olacaksınız.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından eğitimlerini tamamlayan sporculara belgeleri takdim edildi. Kulübe destek ve katkıda bulunanlara da teşekkür belgesi takdimi ve gala gecesi onuruna kesilen yaş pastanın ardından program sona erdi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sumitomo Rubber Ako

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği