Künye  
Bizim Çankırı Gazetesi
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Bize de ışık oldun Ali Amca

  Yazar : Özkan Çelik
  Yorum Sayısı : 0
  Okunma : 343
  Tarih : 03 Ocak 2015, 13:33

Yazması, dizmesi, gazeteyi baskıya vermesi, her şey, zor geldi…

2005 yılında tanıştığım, yanında çalışmaya başladığım ve mesleğin en ince ayrıntılarını öğreten, ustam, gazete patronum, yol göstericim, büyüğüm Ali Kör’ü kaybetmek yılın en sonu günü beni  derinden yaraladı.

2014 yılının son günü, ikindi sonrasında aldığım acı haber yazı yazmak bir yana ilk başta konuşmayı unutturdu. Çankırı’ya yapılacak hizmetlerin takipçisi olun, bildiğiniz doğrudan şaşmayın sözleri kulaklarımda çınlandı.

İlk işe girdiğim gün aldığı gazeteleri gösterip bak nasıl yapmışlar, bak nasıl yazmışlar söylemleri tekrar beynimde hayat buldu. İlk günden 2014 yılına kadar beraber çok güzel günler geçirdik.

O gün, zorda olsa acı haberin yer aldığı gazeteyi baskıya verdik.  Vermeliydik, çünkü 1955 yılında başlayan serüveninde 2014 yılı Mart ayına kadar meslekten kopmamış bir Ustanın Gazetesinde çalışıyorduk.

Fotoğraf Makinesi, not defteri, kalemi, ses kaydı hep yanında gezen bir Gazetecinin çırağıydık.

Bir yazı başlığı yüzünden 2 ay hapis yatan, zorluklara rağmen yılmadan devam eden, 77 yaşında Sarı Basın kartı sahibi olan, Teknolojiyi ve gündemi yakinen takip eden Ali Baba’nın elemanlarıydık.

Mekanın Cennet olsun. Ali Amca…


 Yazdırılabilir Sayfa |  Word'e Aktar |  Tavsiye Et |  Yorum Yaz

Bu Yazarın Önceki Yazıları

Son Haberler

OPERASYON, BENİMSEME VE MEDYA26 Şubat 2015

GALERİ

Atatürk Bulvarı Sultan Sitesi A Blok No: 52/M 18100 ÇANKIRI [email protected] - [email protected] - [email protected]
RSS Kaynağı | Yazar Girişi

sanalbasin.com üyesidir

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi