Milletvekili Çivitcioğlu’ndan Başkan Esen’e ‘alt geçit’ teşekkürü: “Sayın Başkanımızın eline sağlık”
Çankırı’da, 2 bin 63 konutluk TOKİ için kura çekimi töreninde konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, kucaklama taşı alt geçit projesi ve diğer projelerle ilgili Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e teşekkür etti. Çivitcioğlu, Çankırı’daki 6’lı masa diye tabir edilen muhalefet partilerini de eleştirdi.
Törende konuşan, birlik ve beraberlik mesajı veren Milletvekili Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e hayata geçirilen projelerden ötürü teşekkür ederek, “Çankırı’da, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde de çok güzel işlere hep beraber imza atıyoruz. Belediyemiz Çankırı’da çok güzel işlere imza atıyor. Çankırı’mıza ilk kez bir alt geçit yapıldı. Allah hayırlı uğurlu etsin. Çok da güzel bir tesis oldu. Sayın Başkanımızın eline sağlık. Yine meydan çalışmamız devam ediyor. Ora da Çankırı halkımızın hizmetine en yakın zamanda sunulacak. Bizim de hayalimiz olan, Büyük Cami etrafındaki çalışmalar da başladı. Onun yanında otopark olarak çalışma başladı. Sayın Belediye Başkanımıza canı yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi.
Çivitcioğlu, çalışmaları birlikte yaptıklarını aktararak, “Biz bunları istişare ile Sayın Bakanlarımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin destekleriyle yapıyoruz. Bu desteklerle birlikte Çankırı’ya hizmet sunmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
ÇANKIRI’DAKİ 6’LI MASAYA ELEŞTİRİ
Çankırı’daki 6’lı masa olarak tabir edilen muhalefet partilerine eleştiride bulunan Çivitcioğlu, “Ama 6’lı masanın Çankırı bileşenleri de meydana çıkıyorlar, olmadık laflar söylüyorlar. Bakıyorum, çıkanların çoğu mikrofon özlemiyle yıllardan beri konuşamamanın verdiği bir heyecanla, ‘havanda su dövmeye’ devam ediyorlar. Biz eser siyasetine devam, onlar havanda su dövme siyasetinde devam etsin diyorum.” dedi.
HABER: RAMAZAN SARICI
Benzer Haberler
Milletvekili Çivitcioğlu’ndan Başkan Esen’e ‘alt geçit’ teşekkürü: “Sayın Başkanımızın eline sağlık”
Çankırı’da 2063 konutluk TOKİ için kura çekildi
"Ezgileriyle Anadolu Öyküleri" programı yoğun ilgi gördü
Çıbık’tan hastane konusunda belediyeye gönderme “Valimiz tarafından belediyemize birkaç kez hatırlattık”
Çankırı'da 'trafik kazalarına farkındalık' sergisi
Zabıta ekipleri, Çankırı’da 2 zincir marketi kapattı
Başkan Esen, Hız Kesmiyor! Projeler bir bir hayata geçiyor
Çankırı Defterdarı Vural, gazetemizi ziyaret etti