Çocuklar, doyasıya eğlendi
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Orhan Saka Spor Salonu’nda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında program yapıldı.
Programa; Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ak, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, kurum müdürleri, idareciler, öğretmenler, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Orhan Saka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinliği, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sportif faaliyetler ve müzikli eğlenceler eşliğinde devam eden programda basketbol, cimnastik, masa tenisi ve çuval yarışlarıyla hünerlerini sergileyen engelli çocuklarımız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak ile İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün eşlik ettiği halat çekme yarışında coşkulu anlar yaşadı.
Günün anlamı ve önemi için toplu halde çekilen hatıra fotoğrafının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bütün konuklara çeşitli ikramlar yapıldı.
Benzer Haberler
Basına ve Kamuoyuna
Çankırı'da çiftçilere 3800 adet kuşburnu fidanı dağıtıldı
Çocuklar, doyasıya eğlendi
Temizlik malzemesi satın alınacak
Çocuklar, “Engelsiz Lezzetler Waffle” etkinliğinde hünerlerini sergiledi
Selami Deveci’den engelliler günü açıklaması
3 Aralık Dünya Engeliler Günü kutlandı
“Çankırı Kıymalısı” coğrafi işaret aldı