En renkli sokağın şemsiyeleri yenileniyor

Bizim Çankırı

  25 Nisan 2017 , 08:36:07   129  Çankırı Gündemi  Belediye A-A+

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in 3. dönem projelerinden biri olarak Yukarı Çarşı’ya uyguladığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Şemsiyeli Sokak’ta yıpranan ve renkleri solan şemsiyeler yenileniyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü, Yukarı Çarşı olarak bilenen bölgede 1212 şemsiye ile gölgelendirdiği Şemsiyeli Sokak’ta hava şartlar sebebi ile zarar gören şemsiyeleri toplayarak yenileri ile değiştirmeye başladı. Alparslan Türkeş Caddesi’ndeki dekoratif sokak; 1 adet forklift, 1 adet kepçe ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 10 kişilik ekip ile kısa zamanda eski görünümüne kavuştu. Belediye Sokak’ta indirilen şemsiyelerin yerine ise yenileri takılacak.

 

Ekipler, eskiyen ve renkleri solan şemsiyeleri değiştirmenin yanı sıra sarkma yapan halatları da gerginleştirdi. Gökkuşağının 7 ayrı renginden oluşan şemsiyeler, rengârenk ahengi ile sokaktaki yerlerini almaya başladı. Şemsiyeli Sokak,  yeni ve temiz görünümü ile vatandaşların fotoğraf karelerini süslemeye devam edecek.




Kaynak:Bizim Çankırı


Rastgele Haberler

 Yorumlar
Bu habere ait yorum bulunamadı
 Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir.