Bizim Çankırı
Çeşitli zamanlarda gerçekleşen 3 hırsızlık olayı sonrasında harekete geçen Emniyet Güçleri tespit ettikleri 2 hırsızı yakaladı.
Olay Emniyet Bültenine şu şekilde yansıdı;
“İlimizde 01.09.2025 günü saat 22:00 sıralarında meydana gelen Oto Hırsızlığı, 02.09.2025 günü saat 12:40 sıralarında meydana gelen Nitelikli Hırsızlık (Kapkaç) ve 04.09.2025 günü saat 02:30 sıralarında meydana gelen Evden Hırsızlık olayları ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde;
Olayları gerçekleştiren şahısların F.T. ve E.B. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şahıslar İl Merkezimizde yakalanmış ve Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 06.09.2025 günü Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiştir.
Bahse konu çalınan oto ve cep telefonları müştekilere teslim edilmiştir.
Şüpheli şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Çankırı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde mevcut kamu esenliğinin devamı amacıyla, Önleyici ve Adli Kolluk Tedbirleri kapsamında, Suç ve Suçluyla Mücadele ilkesi çerçevesinde vatandaş-kolluk uyumu ile çalışmalara devam edilecektir.”
Bizim Çankırı
Bizim Çankırı
Bizim Çankırı
Bizim Çankırı
Bizim Çankırı
Yorumlar
Yorum Gönder