Telefon
WhatsApp
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Müjdeci, basın mensuplarını ağırladı
300 X 250 Reklam Alanı

 

Yeniden Refah Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Selman Müjdeci, düzenledikleri basın toplantısında projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkan Adayı Selman Müjdeci’ye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Karaman ve İl Genel Meclisi Adayı Taha Mutlu eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, partilerinin üye sayısı bakımından Türkiye’de 3’üncü parti olduklarını ifade ederek, “Bugün itibariyle Yeniden Refah Partisi 516 bin 800 üyeyle Türkiye’nin en büyük 3. Siyasi partisi olarak tarihe geçti. İYİ Parti ve MHP’yi son bir haftada 20 bin artışla geride bıraktı. Seçimlere giderken bu bizim için çok önemli çünkü 6 ay öncesine kadar biz 265 bin üyeye sahiptik. Türkiye’nin 81 ilinde aday çıkararak da hiçbir partinin gölgesinde olmadığını gösterdi. Seçimlerde de inşallah başarılı olacağız. İnsanların Yeniden Refah Partisi’ne yöneldiğini görüyoruz. Sadece Çankırı’da son 3 ayda üye artışı yüzde 40 seviyesinde, 600’e yakın yeni üye yapıldı. Seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Çankırı Belediye Başkan Adayı Selman Müjdeci ise Çankırı’yı 30 yıldır 2 partinin yönettiğini ve artık değişim zamanının geldi söyledi.

Selman Müjdeci, “Biz Çankırı’da alternatif var diyebilmek için bu yola çıktık. Yaklaşık olarak partimiz 5 yıldır Çankırı’da siyaset yapıyor, vatandaşın sorunlarına çözüm üretme odaklı çalışıyor.” dedi.

Müjdeci konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz belli ana başlıklarda mottomuzu ürettik. Bunlar, Çankırı’nın modern bir şehir haline gelmesini sağlamak, afetlere dayanıklı şehir oluşturmak, sanayi şehrine dönüştürmek, sosyal şehri oluşturmak, yeşil şehir oluşturmak, genç şehir oluşturmak, engelsiz şehir oluşturmak, turizm şehri yapmak, spor şehri yapmak. Bunları belediye yerel yönetimler olarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bunları yaparken tüm Çankırı’yı gezdik vatandaşlarımızı dinledik ve projelerimizi ürettik. Çankırı’nın kalbi olan imaret bölgesinde tarihi ve modern çarşılar oluşturmak istiyoruz. Attarlar, tüccarlar, demirciler, keçeciler, semerciler, sandıkçılar, saraçlar, yemeniciler, boyacılar, Düvenciler, kalaycılar, kuyumcular, bezciler, dikiciler arastasını kapsayan alanda Çankırı’mızın yeni yatay mimari ile tasarlanmış tarihi arastalar ile modern iş yerlerini bir araya getirecek ticaret ve konut merkezi yapacağız. İş yerleri ve konutlar her türlü kullanıma uygun olarak tasarlanacak. Ticaret merkezimiz için katlı kapalı otopark yapılacak olup çarşı komple araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılacak.

Uluyazı kampüsünde 20 bine yakın öğrenci var, onlarla görüşmemizde ulaşımda problemler yaşadığını anlattılar. Biz, Fatih Mahallesi ile Karatekin Üniversitesi Uluyazı kampüsü arasında çalışacak olan yarı yer üstünde yarı şehrin altında gidecek finiküler hattı yapacağız yaklaşık 1 km uzunluğunda. Bu projemizle günde 10 bin öğrenci taşınarak şehrimizdeki öğrencilerin ulaşım sorununu çözeceğiz.

Çankırı turizmi için teleferik projemiz var. Taş mescit ile Kale arasına hat uzunluğu yaklaşık 1,5 km uzunluğunda teleferik projesini hayata geçireceğiz. Bu hayal değil. Teleferik projemiz turizmin yanı sıra şehrin imajı açısından da önemli bir yatırım olacaktır.

Aile destek merkezi ile engelsiz yaşam merkezi yapacağız. Çankırı’da yaklaşık 8 bin civarında engelli vatandaşımız var onlar için bu projemizin sözünü veriyoruz. Bu proje eğitim kampüsü şeklinde olacak. hem vakit geçirebilecekler hem de aktiviteler yapabileceği, ileriye dönük meslek edinebilecekleri bir kampüs olacak.

Bilim Kültür ve Sanat Merkezi oluşturacağız. Eski Alparslan Türkeş Parkı’nın olduğu alana bu projemizi yapacağız.

Şehrimizde yaşanan problemlerden biri de araçların çıkardığı sesler, gürültüler. Vatandaş rahatsız oluyor ama gençlerinde istekleri var. Biz bunun için ileri seviye sürüş teknikleri pisti yapacağız. Modern güvenli bir pist yapacağız ister drift yapacak ister aracını yıkayacak ister güvenli şekilde yarışlar yapılacak. 

Çankırı’da gençlerin göç sorunu var. Ya iş için gidiyorlar ya da üniversite okumak için gidip geri gelmiyorlar. Bunun için kariyer ve istihdam bürosu oluşturacağız. Şehrimizdeki yerel esnafla iş paydaşlığı yapacağız. Kariyer ve iş sözü veriyoruz. Her yıl 700 tane gencimize iş olanağı sunacağız.

Son yıllarda ekonomik sıkıntılar nedeniyle başarılı öğrencilerimize yılda 2 defa olmak üzere tatil bursu vereceğiz.

Halk ekmek satış yerleri yapacağız. Biz ekmek üretmeyeceğiz, ekmeği esnaf üretecek biz satın alacağız, durumu iyi olmayan vatandaşlar için fiyatın bir kısmını karşılayıp vatandaşa uygun fiyatlı ekmeği ulaştıracağız.

Modern taksi durakları yapacağız. İçinde dinlenme alanı, mutfağı, tuvaleti olacak.

Yaşlı vatandaşlarımız için yaşlı destek merkezi yapacağız. Onların ihtiyaçları dışında vakit geçirecekleri bir alan yok bunu yapacağız.

Esnaflarımıza personel desteği istihdam projemiz var. Esnaflarımızın işçi eksikliklerini gidererek, 3 ay maaşını, 21 ay da sigortasını ödeyerek 2 yıllık personel desteği sağlayacağız.

Çankırı’daki basın personellerimiz için basın evi projemiz var. İçerisinde toplantı odası, stüdyo, gibi alanların olacağı basın mensuplarımızın rahatça çalışacağı bir yer yapacağız.

Yaren evi projemiz var. Yaranlarımızın en çok istediği proje bu. Bir mimar olarak bunun sözünü veriyorum en kısa sürede bu projemizi hayata geçireceğiz.

Çankırı’nın en önemli problemi konut, depreme dayanıksız binalar. Biz depreme dayanıklı mahalle dönüşümü yapacağız. Geçen sene malum çok büyük deprem yaşadık. Problemli mahalleleri sokakların dönüşümünün sözünü veriyoruz. Yaklaşık 5 yıl içinde de 4 bin konut üretiminin sözünü veriyoruz. Biz kazanalım ya da kazanmayalım ama bunu mutlaka uygulayalım. Çankırı’da deprem olursa depremin partisi olmaz.

Fuar ve kongre merkezi yapacağız. Şehrimizin acil ihtiyacı olan fuar ve kongre merkezini en kısa sürede hayata geçireceğiz.

Teknolojik Katlı otopark çözümleri üreteceğiz. 3 bin araçlık yeni otoparklar kazandıracağız. Tüm kamu binaları, konutlar, meydanlar ve aynı zamanda yenilenecek binalarla ilgili otopark alanlarına önem vereceğiz.

Aylık 10 m3 ücretsiz su projemiz var.

Yeni kooperatif özel sanayi tesislerin kurulmasını sağlayacağız. Özel sanayi sitelerinin yapılması teşvik edilecek. Böylece her sektör ayrı ayrı ve özel ihtiyaçlarını karşılayacak iş yerleri yaparak şehrimizin ticaretine büyük katkı sağlayacaktır.

 

Yeni galericiler sitesi yapacağız. Yaklaşık 20 bin m2 alanda düzenleyeceğimiz projemiz içinde galericiler sitesi oluşturacağız. Kent içinde bulunan araç parkına ihtiyaç olan işletmelerimiz düzenlediğimiz bu alan ile gerekli olan depolama alanlarına da cevap verecek. Bu sayede kent içinde oluşan araç yoğunluğunu da azaltacağız.

Ücretsiz bölgesel internet ve şarj ünitesi projemiz var. Belediyemiz tarafından şehrimizde belirlenen alanlarda halkımızı kullanımına açık olacak ücretsiz internet hizmeti vereceğiz.

Askere giden Mehmetçiklere de uğurlama desteğinde bulunacağız. Askere giden birinin neye ihtiyacı varsa onun desteğini sağlayacağız.

Kadınlar için kulüp kuracağız. Amacımız onlara eğitimler vererek ekonomiye katkı sağlamaları.

Sağlıklı yaşam ve spor alanı oluşturmak istiyoruz. Parklarda spor yapılan aletler var biz bunu günümüz şartlarına uygun yapacağız.

Tematik sokaklar oluşturacağız. Sokaklarımıza dikeceğimiz kokulu ağaçlarla güzel kokular oluşacak.

Uygulamalı eğitim merkezi yapacağız.

Gençlerimiz için dijital stüdyo hazırlayacağız. İster vakit geçirebilecekler ister sosyal medya için çalışmalar yapabilecekler.

Spor takımları ve milli sporcular desteklenecek. Şehrimizde faaliyette bulunan 66 dalda tüm profesyonel ve amatör spor branşları desteklenecek ve milli takım oyuncularına belediye olarak destek olacağız.

Soğuk hava deposu yapacağız. Belediyemiz bünyesinde soğuk hava deposu yapılacaktır. Bu soğuk hava depoları ile çiftçimizin ve esnaflarımızın ürünleri korunacak ve yapılacak kooperatifleşme ile ürünler daha çok katma değerle satılacak.

Çankırı’mıza Anadolu Kütüphanesi oluşturacağız. İçerisinde kitaplık oturma salonları etüt salonları okuma odaları bilgisayar odaları sosyal yapıların bulunacağı kütüphane projemiz ile tamamlandığında 1 milyon üzerinde esere sahip bir kütüphane olacak.”

Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

 

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 34 28 1 89
3 TS  Trabzonspor 34 18 12 58
4 İBFK  Başakşehir 34 15 12 52
5 BJK  Beşiktaş 34 15 13 51
6 KSM  Kasımpaşa 34 14 13 49
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 34 14 13 49
8 ALNY  Alanyaspor 34 12 10 48
9 SVS  Sivasspor 34 12 10 48
10 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 KYS  Kayserispor 34 11 13 40
13 SAMS  Samsunspor 34 10 15 39
14 MKE  Ankaragücü 34 8 12 38
15 KON  Konyaspor 34 8 14 36
16 GFK  Gaziantep FK 34 9 18 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 34 7 15 33
19 PNDK  Pendikspor 34 7 18 30
20 İST  İstanbulspor 34 4 23 16

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği