Son dakika haberi bulunmamaktadır.   Künye  
Bizim Çankırı Gazetesi
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

İlimizde yapılan yatırımlar sağlık hizmetlerinde de devam ediyor

Bizim Çankırı

  Kategori : Gündem
  Yorum Sayısı : 0
  Okunma : 47
  Tarih : 07 Şubat 2014, 10:05

İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü mevcut binalarının yetersiz kalması sonucunda bina ihtiyaçları belirlenerek, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ile yapılan yoğun çalışmalar neticesinde ilimiz genelinde hayati önem taşıyan 4 adet sağlık yatırımı planlanıyor.

Bu kapsamda;

1-      Çankırı Merkez Dr. Refik Saydam Sağlık Kompleksi: Yaklaşık 2200 m2 kapalı alanda hizmet verecek olup, bünyesinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Laboratuarı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bulunacak.

 

2-      Yapraklı İlçesi Sağlık Kompleksi: İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve sağlık çalışanları için lojman bulunacak.

                           

3-      Korgun İlçesi Sağlık Kompleksi: İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bulunacak.

 

4-      Atkaracalar Çardaklı Beldesi Sağlık Evi ve Lojmanı

Vali Özcan’a konu hakkında bilgi veren Halk Sağlığı Müdürü Dr. Halil Nevzat Yetkin “Çankırı Merkez Dr. Refik Saydam Sağlık Kompleksi, Yapraklı İlçesi Sağlık Kompleksi, Korgun İlçesi Sağlık Kompleksi ve Atkaracalar Çardaklı Beldesi Sağlık Evi ve Lojmanı için uygulama projelerinin ve ihale dokümanlarının hazırlanması İşleri birleştirilerek, ihaleye ait bilgiler Kamu İhale Kurumunun EKAP (Elektronik Kamu Alım Platformu) sistemine girilmiş olup, ihale 13.02.2026 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüzde yapılacak. Bu yatırımların 2013 yılı yatırım programında yer alması sağlanarak, toplam 1 milyon 400 bin TL Ödenek temin edildi” diyerek katkılarından dolayı Vali Vahdettin Özcan ve İlimiz Milletvekillerine teşekkür etti.

Vali Özcan yaptığı değerlendirmede; “Vatandaşımızın daha kaliteli ve daha iyi fiziksel ortamlarda, günümüz şartlarına uygun, modern, yüksek standartlara sahip binalarda hizmet alabilmelerinin sağlanması sağlık çalışanları ve hasta memnuniyeti açısından en önemli unsurdur. Bu anlamda yapılacak yatırımlar ilimize hayırlı olsun. Emeği geçen Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Yazdırılabilir Sayfa |  Word'e Aktar |  Tavsiye Et |  Yorum Yaz

Gündem

En Çok Okunan Haberler

ADAM GİBİ ADAMA DESTEK29 Mart 2014

GALERİ

Atatürk Bulvarı Sultan Sitesi A Blok No: 52/M 18100 ÇANKIRI [email protected] - [email protected] - [email protected]
RSS Kaynağı | Yazar Girişi